Διορθώσεις
Πώς SofTap® μπορεί να βοηθήσει να διορθώσει τη προηγούμενη εργασία:

Αν τα φρύδια σας έχουν χάσει το αληθινό χρώμα τους και έχουν ξεθωριάσει σε μια αφύσικη απόχρωση, οι επαγγελματίες SofTap® μπορούν να ακυρώσουν το περίεργο χρώμα, εμφυτεύοντας ένα συμπληρωματικό χρώμα. Για παράδειγμα, αν τα φρύδια σας έχουν ξεθωριάσει σε μια κοκκινωπή απόχρωση-πορτοκαλί, πράσινο χρώμα θα πρέπει να εμφυτεύτεί πάνω τους, ακολουθούμενο από ένα χρώμα του φρυδιού της επιλογής σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το χρώμα μπορεί να διορθωθεί σε ένα στάδιο. Αν τα ξεθωριασμένα χρώματα σας δεν είναι σοβαρά ζεστά ή κρύα, ο τεχνικός σας μπορεί απλά να εμφυτεύσει ένα χρώμα στο  μέτωπο που είναι ελαφρώς πιο δροσερό ή θερμότερο από το επιθυμητό ύφος σας, και να το αφήσει να ξεθωριάσει. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης, η φαινομενική ψυχρότητα ή η ζεστασιά του χρώματος θα εξαφανιστούν καθως θα ακυρώνει το ανεπιθύμητο χρώμα  - αφήνοντας στα φρύδια σας μια τέλεια απόχρωση του χρώματος σας.

CorrectionHelp1a

CorrectionHelp1b

Εάν το παλιό χρώμα είναι πάρα πολύ σκοτεινό, ένας επαγγελματίας SofTap® μπορεί να φωτίσει με το χρώμα του δέρματος με μια ξανθιά απόχρωση, και να το αφήσει να ξεθωριάσει για λίγες ημέρες.

Διόρθωση μορφής μπορεί να πραγματοποιηθεί από έμπειρους επαγγελματίες SofTap®. Παρά το γεγονός ότι μεγάλες περιοχές του χρώματος δεν μπορούν να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας τη μέθοδο SofTap®, οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας  μπορούν να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση μικρών περιοχών του χρώματος ή / και αποκρύπτοντας έγχρωμες περιοχές.

CorrectionHelp2

Καμουφλάζ θεωρείται από πολλούς τεχνικούς μόνιμο μακιγιάζ να είναι μια τελευταία λύση, όμως για ορισμένους πελάτες είναι μια πολύ φυσική λύση. SofTap® χρώματα καμουφλάζ συνδυάζουν και να θεραπεύουν υπέροχα με τους περισσότερους τύπους δέρματος, έτσι ώστε όταν γίνει σωστά, η διόρθωση καμουφλάζ είναι πολύ αποτελεσματική στο να κρύβουν παλιό χρώματα.

Πριν - Μετα

Τελικά Αποτελέσματα

Epilsoft γυναικείο

phpThumb generated thumbnailjpgw