Μπορείτε να περιμένετε όμορφα, φυσικά αποτελέσματα με μόνιμα φρύδια εφαρμόζοντάς τα μέσω της μεθόδου SofTap®. Τα εργαλεία μας έχουν σχεδιαστεί για την ευγενική ακρίβεια, έτσι ώστε το μακιγιάζ σας να μην φανεί σκληρό στο πρόσωπό σας.

Με τη SofTap® τα φρύδια σας μπορούν να είναι οτιδήποτε τους εύχεστε να είναι. Ένα μαλακό γέμισμα, ένα πιο γεμάτο γέμισμα ώστε να μιμιθεί το μολύβι σας, ένα ολοκαίνουργιο, εντελώς πλήρες σύνολο των φρυδιών. Εάν μπορείτε να σκεφτείτε κάποιον τρόπο και το πείτε στην αισθητικό σας, μπορεί να σας το κάνει.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι τιμές και οι υπηρεσίες που προσφέρονται ποικίλουν μεταξύ των επαγγελματιών και των διαδικασιών. Διαδικασίες φρυδιών μπορεί να κυμαίνεται οπουδήποτε από 20€ έως και πάνω από 1000€, ανάλογα με την εμπειρία του και την επαγγελματική πολυπλοκότητα που εμπλέκεται.

Η ίδια η διαδικασία δεν είναι επώδυνη, χωρίς αναισθητικό έχει ειπωθεί οτι αισθάνονται σαν τσιμπιδάκια-και με αναισθητικό λέγεται ότι δεν αισθάνονται τίποτα απολύτως.

Οι διαδικασίες φρυδιών μπορεί να διαρκέσουν από 30 λεπτά έως δύο ώρες για να ολοκληρωθούν, ανάλογα με τη δυσκολία του σχεδίου και το ποσό της εργασίας που εμπλέκονται. Μια πλήρης ανακατασκευή που λείπει το φρύδι, με όμορφες τρίχες, μπορεί να διαρκέσει 1-2 ώρες, αλλά ένα απλό μαλακό συμπλήρωσης των τριχών μπορεί να διαρκέσει μόνο 20-30 λεπτά.

Αμέσως μετά τη διαδικασία, τα φρύδια σας θα φαίνονται πιο σκούρα από το χρώμα που επιλέξατε αρχικά, μην ανησυχείτε αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αναμείνετε κάποια μικρό πρήξιμο ή / και ερεθισμούς, αιμορραγία μικρή, και μετά από λίγο, κάποια ξηρότητα. Η SofTap® επαγγελματίας σας, θα σας δώσει την RecoverAll αλοιφή, ένα καταπραϋντικό με βάση το πετρέλαιο, με θεραπευτικό παράγοντα σχεδιασμένο για το μόνιμο μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε το RecoverAll γενναιόδωρα για να βοηθήσει τα φρύδια σας να επουλωθούν σωστά.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων 2-4 ημερών μετά την θεραπεία, το χρώμα θα εμφανιστεί σταδιακά πιο σκούρο. Αυτό οφείλεται στη φυσική διαδικασία οξείδωσης που λαμβάνει χώρα στο δέρμα. Μετά την οξείδωση, το χρώμα επιστρέφει συνήθως κοντά στο χρώμα που εμφανίστηκε τα πρώτα 5 λεπτά μετά την εμφυτεύση. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Φρύδια επουλωθούν με το κατάλληλο χρώμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης. Μερικές φορές, μετά την επούλωση, το χρώμα θα γίνει ξηρό και θα ξεφλουδίζει, αφήνοντας το κατάλληλο χρώμα στη θέση του. Μερικές φορές δεν υπάρχει κανένα χρώμα στη θέση του, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχετε μια συμπλήρωση.

Το σβήσιμο είναι απολύτως φυσιολογικό. Τα φρύδια συνήθως απαιτούν επανάληψη μέσα στις πρώτες λίγες εβδομάδες μετά την εμφύτευση. Επειδή η Softap  επαγγελματίας θα το περιμένει αυτό, θα σας προτείνει μια επίσκεψη παρακολούθησης για εσας, περίπου 4-6 εβδομάδες μετά την αρχική σας επίσκεψη. Εκείνη την εποχή, θα ληφθεί απόφαση σχετικά με το κατά πόσον ή όχι χρήζει περαιτέρω ενίσχυση του χρώματος.
Η επιπλέον ενίσχυση θα εξαρτηθεί και από τρεις παράγοντες:
Επιλογή χρώματος
Μακροχρόνια φροντίδα
Πώς εφαρμόζεται το χρώμα.

Εάν επιλέξετε ενα πολύ λεπτό, ελαφριό χρώμα και εφαρμογή, θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα ετήσια συμπλήρωση. Αν επιλέξετε ένα μέσο βάθος χρώματος και  εφαρμογή, μπορεί να χρειαστεί μια συμπλήρωση κάθε 2-5 χρόνια. Αν επιλέξετε ένα σκούρο χρώμα και εφαρμογή, μπορεί ποτέ να μη χρειαστείτε συμπλήρωση.

Πριν - Μετα

Τελικά Αποτελέσματα

Epilsoft γυναικείο

phpThumb generated thumbnailjpgw