Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς:

Κάντε μια λεπτή διαφορά
Ίσως τα φρύδια σας χρειάζονται μόνο έναν υπαινιγμό του χρώματος. Μικρές ποσότητες του χρώματος στις σωστές θέσεις μπορεί να μετατρέψει ενα κανονικό φρύδι σε ένα υπέροχο φρύδι. Για να το κάνετε αυτό, το χρώμα είναι πασπαλισμένη ελαφρά σε όλο φυσικό φρύδι για τον καθορισμό τους, και εάν είναι επιθυμητό,τρίχες μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την επιμήκυνση του υφιστάμενου μέτωπο.
Δώστε στον εαυτό σας ένα Brow Lift-Χωρίς Χειρουργική

Αν τα φρύδια σας είναι επίπεδα και δεν κάνουν αψίδα, το μόνιμο χρώμα του φρυδιού μπορεί να δώσει στα φρύδια σας την ανύψωση που χρειάζεται. Χρώμα τοποθετείται λίγο πάνω από το υπάρχον τόξο και μπορεί εύκολα να δημιουργήσει το βλέμμα ενός ψηλότερου μετώπου και να διαρκέσει χρόνια από στο πρόσωπό σας.

Ενίσχυση Αραιή Φρύδια
Αν έχετε αραιά φρύδια, το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί απαλά να συμπληρώσει τα κενά όπου οι τρίχες λείπουν. Μια λεπτή σκόνη χρώματος σε όλο το φρύδι θα καθορίσει τα φρύδια σας και θα αναδείξει την ομορφιά των ματιών σας.

Δώστε τα φρύδια σας Περισσότερους Ορισμούς
Μπορεί να έχετε ήδη καλή κατάσταση στα φρύδια σας, αλλά θα πρέπει να έχετε μια βαθύτερη, πιο καθορισμένη ματιά. Τα SofTap® χρώματα είναι φυσικά και καλά ισορροπημένα, ώστε να μπορείτε να έχετε μια νεανική λάμψη όλη την ημέρα.

Απείθαρχα Φρύδια
Τι θα συμβεί αν το πρόβλημα είναι ότι έχετε τις τρίχες σε λάθος μέρος; Εάν χρειάζεστε μια κατευθυντήρια γραμμή για να τα ορίσετε, τα μόνιμα φρύδια είναι μια πολύ καλή λύση. Ένα σχέδιο που χρησιμοποιεί όσο πιο πολύ από τις τρίχες απο τα φρύδια σας, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα κολακευτικό σχήμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κρατήσουμε καθαρό.

Ενίσχυση φρυδιών ενός άντρα
Μπορείται να έχετε μόνιμα καλλυντικά επίσης! Αν έχετε αραιά φρύδια ή λείπουν οιτρίχες στην περιοχή του φρυδιού σας, μια μικρή ποσότητα του χρώματος μπορεί να κατατεθεί σε όλο σας το φρύδι για να σας κάνει να δείχνετε νεότεροι και πιο ελκυστικοί. Τα αποτελέσματα είναι λεπτό, αρρενωπό, και να κάνει μια τεράστια διαφορά!

Ανασυγκρότηση της ουράς των φρυδιών σας
Εάν έχετε βιώσει μια πλήρη απώλεια των τριχών στην ουρά του φρυδιού σας, η SofTap® μπορεί να επεκτήνει τα φρύδια σας και επιτευχθεί μια πιο νεανική εμφάνιση. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με συμπαγές γέμισμα (όπως το μολύβι των ματιών σας) ή με λεπτή τρίχα, οι οποίες μιμούνται την αύξηση των πραγματικών τριχών

Ανασυγκρότηση του λοβού του φρυδιού σας
Αν το σύνολο ή μέρος του βολβού σας λείπει, το μόνιμο χρώμα του φρυδιού μπορεί να βοηθήσει να μειώσει το ευρύ χάσμα ανάμεσα στα φρύδια σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει και να ισορροπήσει την απόσταση ανάμεσα στα μάτια σας και να κάνετε τη μύτη σας να φαίνεται λεπτότερη. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό με την προσθήκη λίγων τριχών, ή με ένα συμπαγές γέμισμα.

Αναδόμιση ολόκληρου φρυδιού
Αν σας λείπει ολόκληρο το φρύδι σας, στη συνέχεια, προσομοιώνονται τρίχες και μπορούν να κάνουν τα φρύδια σας να φαίνονται σαν να έχουν πράγματι τρίχες. Εκτός από αυτό, ένα μαλακό ξεσκόνισμα του χρώματος μπορεί να τοποθετηθεί σε ολόκληρο το φρύδια, προκειμένου να τους δώσει μεγαλύτερη διάσταση. Εναλλακτικά, αν σας αρέσει το στυλ μολύβι, ένα στερεό γέμισμα σε ολόκληρη την περιοχή των φρυδιών μπορεί να λειτουργήσει για σας.

Πριν - Μετα

Τελικά Αποτελέσματα

Epilsoft γυναικείο

phpThumb generated thumbnailjpgw