Τι είναι SofTap®;
Η μέθοδος του χεριού:

Η Ιστορία της Μεθόδου Χεριού

Υπάρχει μόνο κάτι το ιδιαίτερο για την τέχνη που δημιουργήθηκε με το χέρι. Είναι ισχυρή και πραγματική, προσεκτικά κατασκευασμένο για να προκαλέσει αίσθηση. Μουσεία γιορτάζουν παντού την ομορφιά και την ευφυΐα των έργων που δημιουργούνται με τα δικά μας ανθρώπινα χέρια  και μπορείτε να δείτε γιατί. Βαν Γκογκ, ο Μονέ, ο ντα Βίντσι, Ρενουάρ, και τόσοι άλλοι, έχουν συλλάβει τις καρδιές μας με την εκπληκτική δεξιοτεχνία τους. Λίγα πράγματα διαρκούν τόσο πολύ και παραμένουν τόσο όμορφα, αλλά όταν γίνεται με το χέρι, τα μόνιμα καλλυντικά σίγουρα μπορούν.

Η ιστορία του μόνιμου καλλυντικού ξεκίνησε πριν από χιλιάδες χρόνια. Ακονισμένα ραβδιά και πέτρες χρησιμοποιήθηκαν για να εμφυτεύσει φυσικές χρωστικές ουσίες στο δέρμα. Μπορείτε ακόμα να δείτε τα σημάδια από αυτές τις ενδείξεις σχετικά με διατηρημένους ανθρώπους που παραμένουν μέχρι και σήμερα. Μούμιες που χρονολογούνται από την εποχή της Κλεοπάτρας εξακολουθούν να παρουσιάζουν εμφανή σημάδια στο χέρι τατουάζ, δηλ μόνιμο makeup. Ακόμη ο Ötzi ο Iceman έχει 57 τατουάζ ακόμα ορατά στο σώμα του, και αυτός είναι πάνω από 5000 ετών.

Σήμερα η μέθοδος του χεριού έχει εφευρεθεί εκ νέου με SofTap® Μόνιμα Καλλυντικά.

Έχουμε εκσυγχρονίσει αυτή την αρχαία μορφή του τατουάζ με το πατενταρισμένο, 100% εργαλεία μιας χρήσεως, το χέρι μας για να δώσουμε στους πελάτες μας την πιο φυσική εμφάνιση στα μόνιμα καλλυντικά. Όταν πρόκειται για το ευαίσθητο δέρμα στο πρόσωπό σας, πιστεύουμε ότι μόνο οι πιο ελεγχόμενες και ήπιες μεθόδοι θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την εμφύτευση μόνιμου χρώματος. Μόνιμο μακιγιάζ γίνεται με τη μέθοδο SofTap® χεριού, είναι απαλή, ήρεμη, και δίνει όμορφα αποτελέσματα! Θα λατρέψετε τη νέα εμφάνιση σας και θα χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι θα είστε ασφαλής.

Η μέθοδος SofTap® Χεριού

Σε αντίθεση με τα σύγχρονα τατουάζ σώματος, η SofTap® μόνιμο μακιγιάζ, εμφυτεύεται με το χέρι, χρησιμοποιώντας μόνο SofTap® εργαλεία χειρός μάρκας. Αυτή η μέθοδος είναι ήπια, αθόρυβη, μη επεμβατική, και δίνει στους πελάτες την πιο φυσική εμφάνιση σε μόνιμα καλλυντικά. Η SofTap® πιστεύει ότι η φυσική ευελιξία και η καλλιτεχνική φύση της μεθόδου χεριού, είναι ιδανική για λεπτή εργασία, η οποία είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε γραμμή με την υπογραφή μας με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύγχρονων βελόνων για μόνιμο μακιγιάζ.

Ο αισθητικός σας έχει τον πλήρη έλεγχο, όπου έχει κατατεθεί χρωστική ουσία στο δέρμα σας με τη μέθοδο SofTap®. Κάθε κίνηση, κάθε άγγιγμα είναι σε πλήρη διακριτική ευχέρεια SofTap® του αισθητικού σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ομορφιά, γνωρίζοντας ότι τα αποτελέσματά σας θα είναι πάντα τέλεια. Ταλαντούχοι καλλιτέχνες με ευγενή χέρια έχουν σχεδιάσει τα καλλυντικά σας ακριβώς όπως τα θέλετε, μέχρι το παραμικρό σημείο του χρώματος πριν από την έναρξη. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τα εργαλεία SofTap® βουτηγμένα στο χρώμα SofTap® και στη συνέχεια με ελαφρά χτυπήματα σε όλη την περιοχή, σύμφωνα με τον σχεδιασμό.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου SofTap® Χέρι

Μέγιστη άνεση

Το πρώτο ερώτημα είναι ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι "Μήπως αυτό είναι κακό;" Οι πιο συχνές απαντήσεις είναι "Δεν ήταν καθόλου άσχημα", "αποκοιμήθηκα", "Γαργαλάει περισσότερο", Πάω πίσω για να πάρω ό, τι άλλο έχω κάνει ". Αν είστε πιο ευαίσθητοι από τους περισσότερους, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε στον SofTap® επαγγελματία, και μπορεί να επιβραδύνουν τη διαδικασία της εφαρμογής τους για να σας κάνει να αισθανθείτε πιο άνετα. Η SofTap® είναι τόσο απαλή! Θα πρέπει να δοκιμάσετε για να το πιστέψετε.

Γρήγορη Ανάρωση


Επειδή η  SofTap® είναι τόσο απαλή, οι διαδικασίες φρυδιών μπορεί να γίνει χωρίς καμία τοπική αναισθησία. Αυτό είναι συμαντικό, καθώς όσο η τοπική χρησιμοποιείται και
λιγότερο , τόσο πιο γρήγορα το δέρμα σας θα επουλωθεί. Επιπλέον, για να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, οι επαγγελματίες SofTap® μπορούν να σας δώσουν μετά την SofTap® τη θεραπεία με αλοιφή RecoverAll. Είναι υπέροχο! Παγιδεύει άμεσα το χρώμα στο δέρμα, καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς, και αμέσως αρχίζει η διαδικασία επούλωσης.

Πριν - Μετα

Τελικά Αποτελέσματα

Epilsoft γυναικείο

phpThumb generated thumbnailjpgw