Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς:

Ενίσχυση βλεφαρίδων
Εάν δεν φοράτε πολύ μακιγιάζ, αλλά νιώθετε άσχημα χωρίς αυτό, η ενίσχυση των βλεφαρίδων είναι τέλεια για σένα. Μόνο ένα πολύ μικρό ποσό των χρωμάτων eyeliner θα κατατεθεί καθ 'όλη τη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων σας, για να σας κάνει να φαίνονται οτι οι βλεφαρίδες σας είναι πλούσιες και σκοτεινές. Ποτέ δεν θα ξυπνήσετε κουρασμένοι και πάλι. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε σε αυτό το βλέμμα για μια νύχτα.

Λεπτό Eyeliner
Αν βλεφαρίδες σας είναι πολύ αραιές, και οι μικρές ποσότητες μακιγιάζ των ματιών δεν είναι αρκετές να σας βοηθήσει να τους δώσετε σωστή εμφάνιση,το  λεπτό eyeliner είναι για σας. Αυτή η διαδικασία προσθέτει μόνο μια λεπτή γραμμή ακριβώς πάνω από τη γραμμή των βλεφαρίδων, όπου θα πρέπει να σχεδιάσετε το δικό σας eyeliner. Μπορείτε να είστε έτοιμοι για δράση σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς δράμα, και φυσικά, είναι εύκολο να προσθέσετε αν θέλετε δράμα!

Μεσαία Eyeliner
Αν έχετε συνηθίσει να φοράτε μέτριες ποσότητες μακιγιάζ κάθε μέρα, η μεσαία γραμμή είναι κατάλληλη για εσάς. Μία μέση ποσότητα του χρώματος εμφυτεύεται όπου εφαρμόζετε το eyeliner σας, λίγο πάνω από τη γραμμή των βλεφαρίδων, για να σας δώσει την καθημερινή σας εμφάνιση. Θα είστε πάντα έτοιμοι να πάτε για δουλειά ή να πάτε έξω από την πόλη ανά πάσα στιγμή.

Χοντρό Eyeliner
Αν αγαπάτε παχύ eyeliner και το μίσείτε να το βάζετε κάθε μέρα, το μόνιμο eyeliner είναι μόνο για εσάς. Η χοντρή γραμμή είναι δραματική και κάνει τα μάτια σας "ποπ". Το χρώμα εφαρμόζεται πάνω από την γραμμή των βλεφαρίδων με τον τρόπο που έχετε συνηθίσει να φοράτε, και αν έχετε συνηθίσει τις ουρές μπορούμε να το κάνουμε αυτό και εμείς! Αυτό το βλέμμα είναι φανταστικό για τις γυναίκες που αγαπούν το eyeliner τους. Γιατί να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο;

Βρώμικο Eyeliner
Αυτό το μουτζουρωμένο βλέμμα δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας! Αν θέλετε να το δείτε μαλακό, το μουντζουρωμένο eyeliner είναι η εμφάνιση για σας. Το χρώμα εφαρμόζεται με ένα ειδικό εργαλείο που εμφυτεύει μόνο χρώμα ανα χρονικά διαστήματα, ώστε να μπορείτε να έχετε τις τέλειες μουτζούρες, όλη την ώρα.

Ειδικά Εφέ Eyeliner
Έχετε εξωτικό χρώμα στα μάτια; Έντονα μάτια χρειάζονται ένα ειδικό σκηνικό για να τα συμψηφίσει. Ειδικά εφέ eyeliner είναι ο τέλειος τρόπος για να φέρει έξω αυτές τις ομορφιές και την επιείκεια στον κόσμο με την παρουσία τους. Ένα βασικό eyeliner, που ακολουθείται από ενα μουντζουρωμένο αποτέλεσμα πάνω από τη γραμμή των βλεφαρίδων σε μάτι με κολακευτικό χρώμα, δημιουργεί μια θέση για τα μάτια σας.

Πριν - Μετα

Τελικά Αποτελέσματα

Epilsoft γυναικείο

phpThumb generated thumbnailjpgw