Τι είναι SofTap®;
Όλα για το Μόνιμο Μακιγιάζ

Πιθανόν να έχετε ακούσει για
το Μόνιμο Μακιγιάζ απο κάποια φίλη, ή ίσως το έχετε δει σε κάποια που γνωρίζετε. Μπορεί ίσως να έχετε ακούσει για το πόσο υπέροχο είναι οτι μπορείς να πάς σε κάποια εκδήλωση, ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεσαι κραγιόν ή eyeliner, ή το πόσο καταπληκτικά τα φρύδια σας να δείχνουν, 24/7, χωρίς σκόνη ή μολύβι.Πώς γίνεται αυτό;

Η μέθοδος με την οποία εφαρμόζονται τα μόνιμα καλλυντικά σας, εξαρτάται απλά από την προτίμηση των επαγγελματικών σας. Μόνιμα καλλυντικά μπορεί να εφαρμοστεί με εξειδικευμένο εξοπλισμό τατουάζ, αυτό είναι απολύτως αποδεκτό. Ωστόσο, πολλοί επαγγελματίες προτιμούν να χρησιμοποιούν SofTap® εργαλεία χειρός κατά την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ σε ιστό του προσώπου. Η μέθοδος του χεριού SofTap® είναι ένα πολύ ελεγχόμενο και πολύ ήπιο τρόπο για να εμφυτεύσει μόνιμο χρώμα στο δέρμα.Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τα αποστειρωμένα εργαλεία SofTap® βουτηγμένα στο χρώμα SofTap® και στη συνέχεια ελαφρά χτυπήματα σε όλη την περιοχή, σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Αυτή η μέθοδος είναι ήπια, αθόρυβη, μη επεμβατική, και δίνει την πιο φυσική εμφάνιση σε μόνιμη καλλυντικά. Τα φρύδια είναι μαλακά και φτερωτά, τα χείλη είναι πλούσια και φυσικά, και το eyeliner είναι πάντα εξαιρετικά όμορφο.

Ο επαγγελματίας έχει τον πλήρη έλεγχο, όπου έχει μπει χρωστική ουσία με τη μέθοδο χέρι SofTap®. Κάθε κίνηση, κάθε άγγιγμα είναι σε πλήρη διακριτική ευχέρεια στο SofTap® επαγγελματικό σας εργαλείο. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ομορφιά και γνωρίζοντας ότι τα αποτελέσματά σας θα είναι πάντα τέλεια. Ταλαντούχοι καλλιτέχνες με ευγενή χέρια σχεδιάζουν τα καλλυντικά σας ακριβώς όπως τα θέλετε, μέχρι το παραμικρό σημείο του χρώματος.Το χρώμα SofTap® εφαρμόζεται σε αποστειρωμένες βελόνες και εμφυτεύεται κάτω από την επιδερμίδα, ακριβώς στην επιφάνεια του δερματικού στρώματος του δέρματος. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ ελεγχόμενη και πολύ αποτελεσματική.


Μετά την εμφύτευση, η χρωστική στηρίζεται και καλύπτεται από την επιδερμίδα καθώς το δέρμα επουλώνεται, δίνοντας τη χρωστική ουσία ένα μαλακότερο εμφάνιση από την αρχική εμφύτευση του.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πολύ φυσικό, πολύ μαλακό βλέμμα για καθημερινό μακιγιάζ.

Τα αποτελέσματα του μόνιμου μακιγιάζ

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας σας θα ποικίλει ανάλογα με τη μέθοδο που χρησιμοποιείται για το χρώμα του εμφυτεύματος, τα χρώματα που χρησιμοποιούνται, και τους καθημερινούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Θα πρέπει να αναμένετε, ώστε η μόνιμη αισθητική επέμβαση να εξασθενίσει κάπως την πάροδο του χρόνου, καθώς το πρόσωπό σας θα είναι πιο εκτεθειμένοι στα στοιχεία από ό, τι το υπόλοιπο σώμα σας. Διατηρήστε τα μόνιμα καλλυντικά σας με την επίσκεψη τακτικά τον τεχνικό σας, αυτό εξαρτάται από το χρώμα που επιλέξατε και τον τύπο της εφαρμογής. Εάν επιλέξετε ένα ελαφρύ χρώμα και το απαλή εφαρμογής, μπορεί να χρειαστεί να επανέλθουμε πιο συχνά από ό, τι εκείνοι που επιλέγουν ένα πιο σκούρο χρώμα και πιο σκούρα εφαρμογή. Σας προτείνουμε ανοιχτά χρώματα και εφαρμογές πιο τακτικά, καθώς αυτοί φαίνονται με πιο φυσικοί.

Επιλέγοντας έναν Μόνιμο Επαγγελματία

Επιλέγοντας μια μόνιμη αισθητική επαγγελματία μπορεί να είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που κάνετε για τον εαυτό σας. Επειδή αυτή η διαδικασία είναι μόνιμη, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε δει κάποιον πολύ εξειδικευμένο και ο οποίος είναι ένας καλός προσωπικός φίλος για εσας. Κατάστημα για την ικανότητα και την προσωπικότητα, όχι για την τιμή. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντικό για μια μόνιμη διαδικασία μακιγιάζ. Εάν ο τεχνικός σας, σας ακούει , συνεργάζεται μαζί σας, και πραγματικά καταλαβαίνει τι θέλετε, θα έχετε μια θετική εμπειρία.

Πριν - Μετα

Τελικά Αποτελέσματα

Epilsoft γυναικείο

phpThumb generated thumbnailjpgw