Τα χείλη σας χρησιμοποιούνται για πολλά πράγματα - μιλάμε, τρώμε, φιλαμε, κάνει γκριμάτσες - πραγματικά το στόμα σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Είναι σημαντικό να τα έχουμε καλά προετοιμασμένα για την ημέρα σας, λεία, ενυδατωμένα, και φυσικά ελκυστικά. Μην ξοδεύετε πολύ χρόνο για το βάψιμο των χειλιών σας κάθε μέρα. Μήπως ανησυχείτε για το κραγιόν σας διατηρείται όλη την ώρα; Δεν θα ήταν υπέροχο να γνωρίζουμε ότι τα χείλη σας είναι τέλεια, 24 ώρες την ημέρα;

Καλά, το όνειρό σας μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα! Η SofTap® Μόνιμα Καλλυντικά είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να εξετάσουμε τον καλύτερο εαυτό σας, 24/7. Επαγγελματίες μπορούν να σας δώσουν όμορφα, πλήρη, και ακαταμάχητα χείλη. Η SofTap®® Μόνιμα καλλυντικά μπορούν να σας δώσουν οτιδήποτε, από μια μικρή προσαρμογή σχήματος σε έναν πλήρη αναχρωματισμό των υφιστάμενων χειλιών σας. Το καλύτερο μέρος είναι, οτι τα αποτελέσματα είναι τόσο φυσικά που μόνο εσείς θα ξέρετε τη διαφορά!

Φυσικές ατέλειες, όπως η κακή κατάσταση ή υποχώρησαν στα χείλη, μπορεί να διορθωθεί με SofTap®. Δεν χρειάζεται να έχετε τέλεια φορμαρισμένα χείλη και να έχουν μόνιμο μακιγιάζ. Μικρές προσαρμογές μπορούν να γίνουν στο σχεδιασμό για να σας δώσει την ψευδαίσθηση των νεότερων, σε πληρέστερα χείλη.

Τα SofTap® χείλη είναι ιδανικά για όσους:

Έχουν χλωμά χείλη, αλλά θέλουν περισσότερο χρώμα

Έχουν λεπτά χείλη, αλλά θέλουν πληρέστερη χείλη

Έχουν ακανόνιστο σχήμα των χειλιών αλλά θέλετε μεγαλύτερη συμμετρία / καλύτερη κατάσταση.

Πριν - Μετα

Τελικά Αποτελέσματα

Epilsoft γυναικείο

phpThumb generated thumbnailjpgw